måndag 24 februari 2014

En månad har passerat...

Hej på er!

Många trogna läsare har fortsatt att droppa in här på bloggen - trots att jag inte har uppdaterat på väldigt, väldigt länge nu. Kram till alla er!!!

Den största anledningen till tystnaden har varit att Zebeda Chocolate nu inte har kvar butiken på Vegagatan 54 i Göteborg längre.
Kersti och Eric har alltså sålt den, och den såldes till Ewa och Ann-Marie som är två systrar med en passion för choklad och kaffe. De tog över den 1 februari och kommer att driva butiken vidare men helt i sin egen regi.

 Nya ägare
 Nya ägare
 Gammal skyltning av Alexandra, 2013

Vi har alltså stått inför många, stora förändringar allihopa.
Alexandra arbetar inte kvar, så nu får jag, Erica tackla allting ensam. Kommer verkligen att sakna att ha en riktigt go´ arbetskamrat att alltid kunna rådfråga, blanda och testa nya tesmaker ihop med, och dela fredagsfika med!! :'-(
Jag har inte kvar mitt kontor, utan kommer istället att arbeta som "flygande" säljare.
Alltså kommer ni att kunna följa mig här via bloggen när jag är ute på vift i Sverige på chokladäventyr - detta är början på något spännande!!! :-D

Kersti kommer att hålla fler chokladföreläsningar, främst i herrgården i Viskafors där det har hänt en hel del också. Expanderat i både mängd och utbud. Glöm inte bort att komma på vårt årliga Tea Party!! (klicka här för att hitta till Viskafors)
Rita är ny på lagret i Viskafors också, och hon är en av de supertrevliga människorna ni möter i gårdsbutiken numera! Vi är glada att välkomna en så organiserande kvinna hos oss!
Eric kommer att resa, om möjligt ännu mer, till fler mässor och butiker i hela Sverige, så pass opp, kanske stöter ni på honom där ni minst anar det :-)
Staffan och Rakel som också arbetar ute på lagret och i caféet har fått mer skinn på näsan, mer erfarenheter och är dem ni kommer i kontakt med när ni ringer till oss på kontoret.


Minst sagt många förändringar men nu har vi börjat på ny kula; 2014 är ett år med stora planer, lysande utsikter och goda idéer.
För att nå mig, Erica är det här på bloggen genom kommentarer, via mejlen: info@zebeda.se eller på mobilen: 0739-810264.
Vi önskar alla en riktigt härlig dag och ge oss nu en lyckospark i baken inför den spännande chokladtiden som ligger framför oss!

Bästa chokladhälsningar från Erica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar