tisdag 13 november 2012

Snurr snurr!

Hallå på er!
Livet i Butiken snurrar på! I lördags var det Kersti som var här och hon hade inte mindre än TRE chokladprovningar under dagen. Det var nog rekord för vår fina Butik :)

Igår höll jag, Erica, i en chokladprovning här i butiken. Det var ett härligt gäng med många olika åsikter. Det var även många som fastnade för kakaosmöret från Pacari, roligt tycker jag!
Jag berättade om en stammis vi har som kommer in till butiken då och då. Hen berättade om sin psoriasis som gör det ömt, irriterat och kliande i hårbottnen. Vi pratade lite om det en stund sedan kunde jag inte låta bli att föreslå att hen skulle testa att smörja in (så mycket som är åtkomligt) med kakaosmör. Ja, några dagar senare var det en mycket gladare kund som steg in i butiken! Det röda, kliande var så gott som borta på områdena bakom/kring öron samt nacke och upp i hårbottnen! :D Helt fantastiskt att höra att det hjälpte! Dyra salvor och krämer är inte alltid det allra bästa alternativet, ibland behöver man vända sig tillbaka till det mest naturliga och ibland simpla metoder.

Har du någon erfarenhet av "naturligt" läkande, med eller utan någon slags produkt?
Berätta gärna i kommentarerna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar